Støtte for kredittbeslutninger

Vi vurderer kredittrisikoen til dine forretningspartnere og tilbyr overvåkningsverktøy

Hva er en @Credit opinion fra Coface?

@Credit Opinion, er Cofaces kredittanbefaling og gir deg en anbefalt beløpsgrense for kredittbeslutninger. Kredittanbefalingen gis i lokal valuta, er inndelt i beløpsintervaller og kan følges over tid med våre overvåkningstjenester.

Hva er Cofaces Advanced Opinion?

Advanced Opinion gir en kredittanbefaling basert på det beløpet du har søkt om, i tråd med faktiske eller forventede behov. Kredittanbefalingen kan dekke hele eller deler av søknadsbeløpet, og suppleres med en utfyllende kommentar som forklarer bakgrunnen for vår anbefaling. 

Hvorfor valgte de iCON by Coface for å overvåke og kontrollere risiko?

Lars, eksportsjef for Sør-Asia, Australia og New Zealand

Det er enklere å bli enig med finansavdelingen om kredittbetingelser for nye og eksisterende kunder når vi kan støtte oss på informasjonen fra Coface.

Trond, Senior Lean Manager

I de to siste årene har vi gitt selgerne våre @Credit opinion i forbindelse med prospektering. Det gjør at de kan velge ut de riktige prospektene for videre oppfølging. Dette har økt salgseffektiviteten vår betraktelig.

Unik forretningsinformasjon: Lett tilgjengelig på nettet

iCON by Coface

Velkommen til fremtidens informerte beslutningsprosesser! Utforsk mulighetene med  iCON by Coface. 

  • Vår banebrytende plattform konverterer data til praktisk innsikt og tilbyr sanntidsinformasjon, kredittvurderinger, økonomiske analyser og mye mer.
  • Løft bedriftens forretningsstrategi, håndter risiko effektivt og hold deg i forkant av konkurrentene.  
  • Oppdag en verden av muligheter med iCON by Coface; der informasjon blir til konkurransefortrinn. 

URBA360

URBA360 er en brukervennlig webapplikasjon som gir deg tilgang til eksklusive data fra Coface slik at du kan vurdere kommersiell risiko over hele verden.

 

URBA360 er tilgjengelig via 'iCON by Coface' og gir deg tilgang til viktige indikatorer som DRA Score, Advanced Opinion og risikovurderinger for ulike land og sektorer. 

Coface API-portal

Vi tilbyr løsninger for utveksling av webdata (API) skreddersydd din bedrifts behov, slik at du kan administrere kredittforsikringskontrakten i egne systemer.

 

Enten du velger en enkel teknisk løsning eller en API-løsning, får du full tilgang til informasjonen fra Coface. Dette gjør det enkelt å håndtere kredittforsikringsavtalen og gir deg kontroll over kredittprosessen.

 

Les mer i Cofaces API-katalog: integrerte løsninger for kredittforsikring og forretningsinformasjon.
 

Se også

Forretningsinformasjon

*obligatorisk felt

Eks: navn@selskap.com

legend

Ofte stilte spørsmål