La oss utvikle internasjonal handel sammen

Med over 75 års erfaring og et omfattende internasjonalt nettverk er Coface en global leder innen kredittforsikring og risikohåndtering.

Coface er også en anerkjent spesialist innen forretningsinformasjon, og inkasso. Vi hjelper våre kunder med å ta velbegrunnede beslutninger både lokalt og internasjonalt, og bidrar dermed til trygg vekst. 

Et sterkt internasjonalt fotavtrykk

Coface har det største internasjonale nettverket av alle kredittforsikringsaktørene på markedet og organiserer virksomheten i sju regioner.

Det gjøres løpende vurderinger av 162 land og 13 sektorer, noe som gjør at Coface kan håndterer risikoen for betalingsmislighold i samsvar med lokale forhold.

Ved å bruke vårt omfattende nettverk kan Coface imøtekomme et bredt spekter av behov, inkludert dekning av datterselskaper til våre multinasjonale kunder via én enkelt kontrakt.

 

Coface i verden

Coface i et raskt overblikk

Støtte for vekst i Norge og globalt

Som spesialister på kredittforsikring er vi dyktige på å foreta risikoanalyser for å beskytte bedrifter. Finn ut hvordan vi støtter bedrifter i det norske markedet med alt fra å håndter risiko til å fremme vekst. Les mer om Coface i Norge, gjør deg kjent med vår historie og lokale ekspertise.

Samfunnsansvar

Ta et nærmere blikk på vårt CSR engasjement, der bærekraft møter innovasjon. Les mer om hvordan vi jobber for å ha positiv innflytelse og bidra til en bedre fremtid. Se hvordan Coface arbeider for en sosialt ansvarlig og miljøbevisst morgendag.

Karriere: legg til rette for handel!

  • Våre ledige stillinger i Norge og resten av verden

    Vi ansetter medarbeidere i alle verdensdeler. Sjekk jobbtilbudene våre og søk på nettet.