Kredittforsikring for SMB-bedrifter med salg i Norge og internasjonalt

Forsikre bedriften mot ubetalte fakturaer med TradeLiner

Skap vekst i bedriften med trygghet

TradeLiner er en svært enkel og fleksibel kredittforsikringsløsning for små og mellomstore bedrifter. Med TradeLiner får din bedrift tilgang til omfattende overvåkning av kundenes kredittverdighet, profesjonell inkassohåndtering og erstatning ved tap. Vår løsning kan tilpasses din bedrifts individuelle behov, inkludert valget av de tilleggsdekninger som best passer din virksomhet.

 • Erstatning

  En forsikring som støtter bedriften. Hvis den forsikrede fordringen ikke blir betalt, kompenserer vi deg for tapet med opptil 90 % av fakturabeløpet. Du beskytter dermed kontantstrømmen og sikrer bedriftens marginer.

 • Inkasso

  Dedikerte inkassoeksperter. Overlat innkreving av utestående fordringer til våre spesialister, så kan du fokusere på utvikling av virksomheten. Vårt internasjonale nettverk av eksperter garanterer rask og effektiv innkreving , slik at du kan opprettholde gode relasjoner med kundene dine.

 • Forebygging

  Riktig informasjon utgjør hele forskjellen. Motta varsler om endringer i dine kunders økonomiske situasjon via Cofaces overvåking. Med riktig informasjon kan du trygt inngå avtaler med nye kunder og partnere, forhandle om kredittvilkår og forutse risikoen for manglende betaling.

Ønsker du tilbud på kredittforsikring for små og mellomstore bedrifter: Ta kontakt med våre spesialister.

Kontakt meg

Skreddersydde kontrakter

Våre eksperter hjelper deg med å velge den forsikringen som passer best for din virksomhet. Vi har en løsning for alle bransjer!

Hvorfor velge TradeLiner for å beskytte din bedrift?

 • Priser og avtaler som er lett å forstå

  Utarbeid en forsikringsavtale som er tilpasset bedriftens behov, og som er basert på råd fra våre eksperter. Bli gradvis mer selvstendig i beslutningsprosessen. Premiesatsen tilpasses risikoen i avtalen.

 • Effektiv beskyttelse

  TradeLiner beskytter bedriftens kredittbaserte B2B salg mot risikoen for insolvens og manglende betaling både i Norge og internasjonalt. Coface har vært en ledende aktør i kredittforsikringsmarkedet i mer enn 75 år. Dra nytte av vår ekspertise innen forebygging og håndtering av kredittrisiko.

 • Enkel å administrere med en dedikert kundeservice

  Bedriften kan administrer avtalen fra vår online plattform. Her gis tilgang til alle opplysninger om avtalen, i tillegg til økonomiske nyheter, brukerveiledninger m.m. Vårt kundeteam er selvfølgelig også tilgjengelig ved behov.

Innovative løsninger for bedre risikostyring

Onlineplattform for kredittadministrasjon

CofaNet Essentials er en sikker onlineplattform som gjør det enkelt å administrere polisen fra A til Å. Med CofaNet Essentials kan du: 

 

• Få informasjon om forretningspartnere

• Administrere kundeporteføljen

• Søke om kredittgrenser

• Rapportere ubetalte kundefordringer

• Holde oversikt over erstatningskrav

 

Ikke på kontoret? CofaNet Essentials er tilgjengelig når som helst og hvor som helst via CofaMove-mobilappen. Perfekt for selgere!

Coface API-løsninger

Vi tilbyr løsninger for utveksling av webdata (API) skreddersydd din bedrifts behov, slik at du kan administrere kredittforsikringskontrakten i egne systemer.

Enten du velger en enkel teknisk løsning eller en API-løsning, får du full tilgang til informasjonen fra Coface. Dette gjør det enkelt å håndtere kredittforsikringsavtalen og gir deg kontroll over kredittprosessen.

 

> Besøk Coface API-Portal

Kredittforsikring

*obligatorisk felt

Eks: navn@selskap.com

legend

Ofte stilte spørsmål

Se også