Forretningsinformasjon: 5 gode grunner til å velge iCON by Coface

Med iCON by Coface kan du ta de riktige kredittbeslutningene for å styre din kommersielle strategi og få et konkurransefortrinn i forhold til konkurrentene!

#1. Unik innsikt 

 

I vår digitale tidsalder er det viktig med tilgang til riktig informasjon. Vi tilbyr en omfattende informasjonspakke basert på unike data, skreddersydd til bedriftens behov. 

Vi har all informasjonen du trenger, enten du ønsker å vurdere en potensiell forretningspartner, overvåke trender i en bestemt bransje eller innhente informasjon om et marked. iCON by Coface samler kvalifiserte data om 190 millioner selskaper i 195 land og inkluderer finansinformasjon som innhentes i forbindelse med vår kredittforsikringsvirksomhet.

 

#2. Raske beslutninger er helt avgjørende

I en verden der beslutninger tas på brøkdelen av et sekund garanterer iCON by Coface deg tilgang til oppdatert informasjon og sanntidsdata (når tilgjengelig) på vår plattform eller via API. 

Hvis vi ikke har den informasjonen du har behov for, benytter vi oss av vårt globale nettverk av lokale eksperter for å gi deg den innsikten du trenger. Med våre tjenester kan du ta beslutninger med full trygghet og handle smartere ved hjelp av oppdatert informasjonen.

 

#3. Kontinuerlig overvåking

Informasjon er ikke statisk, den er dynamisk: Markeder utvikler seg og risiko endres. Derfor følger vi hele tiden med på informasjon som er viktig for din bedrift. 

Vi holder deg underrettet slik at du kan tilpasse deg nye utfordringer og nye muligheter.

 

#4. Forstå data og bruk dem!

Data er bare så verdifulle som informasjonen de gir. Våre globale eksperter på iCON by Coface stopper ikke ved rådataene: De identifiserer og analyserer selv de minste detaljene på markedet du retter deg mot. De innhenter, velger ut og bearbeider dataene for å gi deg en klar forståelse av hva de betyr, og hvordan du kan få mest mulig ut av dem.

Hos Coface er det 700 risikoeksperter som utvikler informasjonen som leveres av iCON. Datavitenskapen kommer til sin fulle rett og gir deg prediktive analyseløsninger slik at du kan håndtere kredittrisikoen din.

 

#5. En pålitelig partner som reduserer risikoen din til et minimum

iCON by Coface er ikke bare en dataleverandør: Vi er også en pålitelig partner som guider deg gjennom det komplekse B2B-informasjonslandskapet.

Vår rolle er å støtte bedriften din og levere den informasjonen du trenger for å ta informerte beslutninger, redusere risiko og utnytte markedsmuligheter. Når du velger Coface, får du mye mer enn bare en tjeneste: du får en strategisk fordel.

Kontakt oss nå for en fullstendig demo!

Se våre løsninger