Kundene våre stoler på oss: "Det var en viktig beslutning å dekke risikoen vår gjennom Cofaces kredittforsikring!"

Kundene våre stoler på oss. Les om hvordan Augusta Buntmetalle fornyet og forlenget sin forsikringsavtale hos Coface i Østerrike.

Augusta Buntmetalle, en høyspesialisert virksomhet


Augusta Buntmetalle GmbH ble grunnlagt i Østerrike i 1951 som et tinn- og blyforedlingsfirma, og er i dag et høyspesialisert selskap med rundt 40 ansatte som arbeider med demontering av kabler og elektronisk avfall.


Konkret omgjør de foreldet og utrangerte kabler, skrapmetall og elektronisk avfall til gjenbrukbare materialer. Selskapet fokuserer på:

 

  • Gjenvinning av kabler for å produsere verdifulle råvarer.
  • Gi elektronisk avfall et nytt liv
  • Demontering: fullstendig demontering og optimal resirkulering

 

Augusta Buntmetalle er en del av Augusta Group, som eies av Ing. Anton Pucher. Anton Pucher tilbyr et bredt spekter av tjenester som riving, resirkulering, avfallshåndtering. I 2022 rapporterte Augusta Buntmetalle en årlig omsetning på 40,5 millioner euro, en økning på 22 % fra året før!

 

TradeLiner, en omfattende løsning utviklet for små og mellomstore bedrifter

Før Augusta Buntmetalle satte sin lit til Coface, drev de uten et kredittforsikringsprogram. I 2019 ba Augusta megleren Greco om å undersøke kredittforsikringsløsninger. Bakgrunnen for at de ønsket å benytte kredittforsikring var muligheten for å skape vekst med begrenset finansiell risiko. De trengte et kredittforsikringsselskap som kunne følge dem på lokalt nivå og dekke deres viktigste behov: utvikle virksomheten med full trygghet og beskytte selskapet mot ubetalte kundefordringer.

 

For selskapet vårt var det svært viktig å ha denne beskyttelsen mot betalingsmislighold på plass.
- Harald PALUCH, Regnskapsfører hos Augusta Buntmetalle

Megleren Greco anbefalte Coface fordi selskapet er ledende innen kredittforsikring og har kapasitet til å forsikre handel i over 200 land. C. Cofaces internasjonale rekkevidde gjorde at Augusta kunne utvide virksomheten og vinne nye ordrer uten å bekymre seg for tap på fordringer. For Augusta var Cofaces kredittforsikring den mest kostnadseffektive måten å begrense eksponeringen for kundeinsolvens på.

 

Fornyet tillit og utvidet avtale

Augusta valgte TradeLiner, Cofaces løsning for små og mellomstore bedrifter. Forsikringen dekker både innenlands- og eksporthandel og inkluderer bruk av CofaNet. CofaNet er Cofaces nettbaserte verktøy for forsikringsadministrasjon, der forsikringstakerne kan administrere avtalen enkelt og effektivt, hovedsakelig ved å be om kredittgrenser og sende inn erstatningskrav.

I 2022 fornyet Augusta Buntmetalle sin tillit til Coface og utvidet porteføljen med nye forsikringer. Denne fornyelsen var også en mulighet til å forbedre dekningsgraden. Et viktig kriterium for denne kunden! "Det var en svært viktig beslutning å ha en kredittforsikring fra Coface. Rett og slett for å kunne sove trygt! Og det beste? Når du ikke trenger å bruke kredittforsikringen!", sier Harald Paluch.

 

Tips å ta med seg

  • Kvalitet på tjenesten: en kontinuerlig samarbeids- og løsningsorientert tilnærming.
  • Ekspertise: effektive løsninger på områder som er relevante for kontrakten (klausuler) og Cofaces evne til å forstå en spesialisert virksomhet og dens utfordringer.
  • Samarbeid: utmerket samhandling mellom Account Management og Underwriting (Risk & Commercial).

Få tilbud på kredittforsikringen for å beskytte din bedrift: kontakt oss nå!

Gå mer i dybden med en fullstendig landrisikovurdering

Austria

 

A3 A3

Se våre løsninger