Forretningsinformasjon: handle smartere med unik innsikt

Få unik innsikt i bedrifter over hele verden.

iCON by Coface - En rekke produkter utviklet for å dekke dine behov for forretningsinnsikt

Vi kombinerer data fra det globale markedet for forretningsinformasjon med analyser fra vår kredittforsikringsvirksomhet. Dette datagrunnlaget suppleres ytterligere med strategisk innsikt fra våre 700 eksperter. Informasjon som ikke er offentlig tilgjengelig inngår også i våre analyser for å støtte deg i beslutningsprosessen - noe som vil gi deg en unik innsikt.

Hvorfor velge ICON by Coface som informasjonsleverandør?

Med mer enn 75 års erfaring innen kredittforsikring har Coface det som trengs for å hjelpe bedrifter med global risikohåndtering:

 • Verdensomspennende tilstedeværelse med tilgang til informasjon i 200 land.
 • Makroøkonomiske eksperter som utfører sektoranalyse og har inngående kunnskap om økonomiske rammebetingelser.
 • Over 450 000 informasjonsrapporter legges til i vår database hver måned.
 • Solid fagkompetanse, med over 700 kredittrådgivere og risikoanalytikere. Over 650 milliarder euro i forsikret risiko. 

Dra nytte av forretningsinnsikt fra Coface

Å ha strategisk og relevant informasjon til rett tid gir deg et viktig konkurransefortrinn. Coface gir deg den innsikten du trenger for å kunne forutse og vurdere sannsynligheten for manglende betaling, sikre investeringer, leveranser og ekspandere trygt til nye markeder. iCON by Coface vil støtte deg i beslutningsprosessen enten det dreier seg om prospektering, kredittstyring, sikkerhet i forsyningskjeden, finansiell revisjon eller effektivisering av KYC-prosesser.

 • Analyser risiko

  Coface gir deg informasjonen, analysen og rådene du trenger for å kunne forenkle kredittvurderinger og tilby de rette betingelsene til de rette kundene.

 • Skap vekst

  Hvilke nye markeder kan du gå inn i? Hva er risikoen ved å gjøre det? Hvor pålitelige er eksportpartnerene dine? Sats trygt med innsikt og informasjon fra Coface.

 • Sikre kontinuitet i driften

  Med forretningsinnsikt fra Coface kan du overvåke den økonomiske situasjonen til leverandørene dine for å unngå brudd i forsyningskjeden.

Hurtig og enkel tilgang til forretningsinnsikt online

iCON by Coface

Velkommen til fremtidens informerte beslutningsprosesser! Utforsk mulighetene med iCON by Coface.

 

 • Vår banebrytende plattform konverterer data til praktisk innsikt og tilbyr sanntidsinformasjon, kredittvurderinger, økonomiske analyser og mye mer.
 • Løft bedriftens forretningsstrategi, håndter risiko effektivt og hold deg i forkant av konkurrentene. 
 • Oppdag en verden av muligheter med iCON by Coface; der informasjon blir til konkurransefortrinn. 

Coface API-portal

Vi tilbyr løsninger for utveksling av webdata (API) skreddersydd dine behov, slik at du kan administrere kredittforsikringskontrakten i egne systemer.

Enten du velger en enkel teknisk løsning eller en API-løsning, får du full tilgang til informasjonen fra Coface. Dette gjør det enkelt å håndtere kredittforsikringsavtalen og gir deg kontroll over kredittprosessen.

 

Les mer i Cofaces API-katalog: integrerte løsninger for kredittforsikring og forretningsinformasjon.

URBA360

URBA360 er en brukervennlig webapplikasjon som gir deg tilgang til eksklusive data fra Coface slik at du kan vurdere kommersiell risiko over hele verden.
 

URBA360 er tilgjengelig via 'iCON by Coface' og gir deg tilgang til viktige indikatorer som DRA Score, Advanced Opinion og risikovurderinger for ulike land og sektorer 

Ofte stilte spørsmål om forretningsinformasjon