Coface lanserer Alyx, en ny alt-i-ett-plattform for kredittstyring

Coface har lansert en ny digital plattform for styring av kredittrisiko for sine forsikringstakere. Plattformen, som har fått navnet Alyx, gjør det mulig for Cofaces kunder å automatisere og sentralisere kredittrisikostyringen fra første kundekontakt til betaling.

Plattformen ble bygd og tilbys i samarbeid med CreditDevice, et nederlandsk programvareselskap som har spesialisert seg på kommersiell kredittrisikostyring. CreditDevice har over 20 års erfaring. Noen av Cofaces kunder bruker allerede løsninger utviklet av CreditDevice.

I første omgang vil Alyx bli tilbudt til mellomstore kunder i Frankrike, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige og Finland. Plattformen, utformet som en assistent for kredittansvarlig, gir god oversikt over risiko og sender varsler om utestående beløp som skal overvåkes, og om kommende forfallsdatoer. Den gjør det også mulig å utføre daglige oppgaver som å administrere kredittgrenser og forfalte betalinger. Alyx laster opp kundenes regnskapsdata og integrerer Coface API-er.

 

Våre bedriftskunder ser etter digitale løsninger som gjør at de kan spare tid og bedre kontrollere risikoen, samtidig som løsningene er enkle å implementere og bruke. Lanseringen av Alyx, som ble designet for å hjelpe kredittansvarlig i det daglige arbeidet, er svaret på dette behovet.

 

 

- Brice Tariel, Innovation Director i Coface Gruppen

Samarbeid med CreditDevice

Alyx er en god illustrasjon på vår vilje til å integrere tjenester direkte i kundenes miljø og dermed differensiere oss med brukervennlige tjenester. Vi har valgt å utvikle Alyx i samarbeid med CreditDevice, en anerkjent aktør i markedet for kredittstyringsprogramvare som vi har jobbet med i mange år i Nederland

- Thibault Surer, Direktør Strategy and Development i Coface Gruppen

We are pleased to collaborate with Coface, a leader in the credit insurance industry, to set the new digital standard within our industry.

- Robbert Geluk, Managing Director i CreditDevice.

 

Vi er glade for å samarbeide med Coface, en leder i kredittforsikringsbransjen, for å sette den nye digitale standarden i vår bransje.