Dassault Systemes: "Cofaces løsninger innen forretningsinformasjon er fleksible, og de stiller med et ekspertteam med en innovativ ånd "

Som kunde av Cofaces får Dassault Systèmes en omfattende pakke med løsninger innen forretningsinformasjon for å kunne håndtere kommersiell risiko. Scoring, kredittrådgivning, analyse: Cofaces tjenester gjør det mulig for Dassault Systèmes å vurdere sine kommersielle partnere, spesielt der informasjonen er mangelfull eller mindre pålitelig. Henri Bourny, Customer to Cash Director, forteller hvorfor han anbefaler Cofaces forretningsinformasjon.

"Det er historien om en oppstartsbedrift som nå er verdensledende og støtter alle bransjer i deres søken etter innovasjon"

Slik beskriver Dassault Systèmes (3DS), som ble grunnlagt i 1981 seg selv. I dag er de et internasjonalt konsern med en omsetning på 5,95 milliarder euro (2023).

3DS er kjent som "The 3DExperience Company" og designer virtuelle samarbeidsmiljøer for enkeltpersoner og bedrifter, slik at de kan utvikle innovative og bærekraftige løsninger for alle aspekter av dagliglivet (helse, transport, IKT-produkter og forbruksvarer). 3DS er ikke kredittforsikret, men trengte likevel tilgang til kvalitativ, helhetlig finansiell informasjon for å kunne håndtere kommersielle risiko. Konsernet var på utkikk etter en pålitelig informasjonsleverandør som var i stand til å dekke alle markedene de opererer i og vurdere den økonomiske situasjonen til konsernets 12 000 kommersielle partnerne rundt om i verden.

3DS, som har vært kunde hos Coface siden 2022 via AU Group, nyter nå godt av en komplett pakke med forretningsinformasjonsløsninger: iCON by Coface-plattformen, Portfolio Insights, Economic Insights samt en månedlig gjennomgang med Cofaces kredittrådgivere for å diskutere de mest komplekse sakene. For 3DS er effektiv forvaltning av kundefordringer basert på innhenting av score, kredittanbefalinger og sektor- og landanalyser. Målet er å kunne overvåke de mange motpartene og selskapene som er mer krevende å vurdere, og som ofte befinner seg i land der informasjonen er knapp eller mindre pålitelig (Asia, USA). Resultatet: utmerkede utviklingsmuligheter for 3DS x Coface-partnerskapet. I likhet med vekstraten (+15 % per år i gjennomsnitt) øker stadig antallet motparter som 3DS overvåker: Over 3000 kommersielle partnere har blitt vurdert siden 2022! Og nye tjenester vil snart bli tatt i bruk: API-løsninger, URBA360 for å overvåke leverandørrisiko mm.

How Coface business information is serving Dassault Systemes

I dette intervjuet forteller Henri BOURNY, Customer to Cash Director, hvordan forretningsinformasjon fra Coface gjør det mulig for ham å effektivt håndtere kommersiell risiko for å sikre utviklingen av 3DS.

  • Global dekning, kredittvurderinger og anbefalinger, land- og sektorrisiko: hvordan gjør Cofaces forretningsinformasjon Dassault Systèmes i stand til å kontrollere den kommersielle risikoen?
  • Datakompetanse, månedlig gjennomgang med Cofaces kredittrådgivere og unik innsikt: derfor har Dassault Systèmes gjort Coface til sin informasjonsleverandør.
  • Fleksible løsninger, tilgjengelighet, innovasjon og digitalisering:  derfor anbefaler Dassault Systèmes Cofaces forretningsinformasjon.

Se våre løsninger